Папа благословив міжнародну асоціацію екзорцистів

Папа благословив міжнародну асоціацію екзорцистів

09.07.14 08:50 0 1077
Ватикан офіційно визнав Міжнародну асоціацію екзорцистів, благословивши групу з 250 священиків у 30 країнах.

Про це пише Іndependent.

Ватикан підтвердив, що практика асоціації тепер відноситься до юрисдикції канонічного права, тим самим благословивши організацію.

«Екзорцизм – це вид милосердя на благо тих, хто потребує», – зазначив голова асоціації Франческо Бамонте.

Нинішній Папа Римський неодноразово підкреслював необхідність боротьби з «дияволом» і «демонами». Зокрема, у травні минулого року Франциск сам нібито звільнив хлопчика від бісів, поклавши руки на його голову.

ЗМІ розповідали тоді, що після недільного богослужіння понтифік за звичаєм обходив ряди прочан біля собору Святого Петра. Він зупинився біля юнака, який сидів у інвалідній колясці й очікував папського благословення, а потім вислухав людину, яка супроводжувала інваліда. Після цього Папа поклав руки на голову юнака, який при цьому робив конвульсивні рухи, відкидаючи голову назад і судорожно вдихаючи повітря, широко відкривши рота. Потім юнак заспокоївся, а понтифік продовжив обхід.

Міжнародна асоціація екзорцистів була заснована батьком отцем Габріелем Амортом у 1990 році. Незважаючи на «закритий» тип організації, до 2000 року кількість її членів досягла 200 осіб, які діють по усьому світові.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові під колесами ...
Наступна новина: Голова облдержадміністрації ...

КОМЕНТАРІ