Ярослав Козак: "Найвищою оцінкою діяльності працівників КМСД є дитяча посмішка та вдячність батьків"

Ярослав Козак: "Найвищою оцінкою діяльності працівників КМСД є дитяча посмішка та вдячність батьків"

09.07.14 14:52 0 1268
На цьому наголосив заступник начальника УМВС України в Чернівецькій області – начальник міліції громадської безпеки у вітальному слові, приуроченому 19-ій річниці з дня створення кримінальної міліції у справах дітей.

8 липня працівники кримінальної міліції у справах дітей відзначають своє професійне свято – 19-ту річницю з дня створення служби. Адже саме 8.07.1995 року цю службу створено в системі МВС Постановою Кабінету Міністрів України від № 502. З часу утворення цього підрозділу, незважаючи на неодноразову зміну пріоритетів, головним завданням служби залишається відстоювання прав та законних інтересів дітей – майбутніх будівничих держави, гідних нащадків славної української історії, творців процвітаючої, незалежної, розвинутої та успішної України.

Своєю щоденною працею Ви рятуєте дитячі душі та серця, бороните їх від лихих вчинків, охороняєте від спокусливих дій, наставляєте на шлях законності, прищеплюєте любов до ближнього, - зазначив Ярослав Козак. Ваша робота вимірюється не кількістю розкритих злочинів та виявлених адміністративних правопорушень. Найвищою оцінкою діяльності кожного з Вас має бути дитяча посмішка, живий вогник в очах та вдячність батьків.

Подякували за плідну співпрацю і Юлія Яківчек – начальник Служби у справах дітей Чернівецької ОДА, Ігнатьєва Альона Миколаївна – заступник голови Чернівецької міської громадської організації «Сучасник» та Шкрета-Шварцман Алла Олександрівна - віце-президент Чернівецького благодійного фонду «Нова сім'я».

А найкращі працівники служби отримали цього дня заслужені нагороди, грамоти, подяки та грошові премії.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині чоловік ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ