Двоє буковинців, перебуваючи під слідством, скоїли нову крадіжку

Двоє буковинців, перебуваючи під слідством, скоїли нову крадіжку

09.07.14 12:27 0 1116
Зловмисники навіть після того, як стосовно них правоохоронці відкрили кримінальні провадження за скоєння злочинів майнового характеру, продовжили свої протиправні діяння.

Про крадіжку майна із торгової палатки у Сокирянах правоохоронцям повідомив 29-річйний приватний підприємець. Невідомі особи поцупили телевізійний тюнер, 5 пачок чіпсів та гроші, які знаходились у касі.

Співробітники карного розшуку Сокирянського району у ході проведення відповідних заходів, серед яких перевірка раніше судимих, встановили, що до крадіжки причетні двоє жителів районного центру.

Чоловіки зізналися міліціонерам у скоєному та повернули крадений тюнер, а от гроші встигли потратити на алкоголь.

39-ти та 26-річні мешканці Сокирян нині перебувають під слідством. Зокрема старший із них підозрюється у скоєнні серії крадіжок на території району, щодо іншого – то наприкінці червня йому було оголошено про підозру за вчинення крадіжки металевих конструкцій із господарства 31-річного місцевого жителя.

Наразі стосовно зловмисників вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. А за новим фактом крадіжки розпочате кримінальне провадження, передбачене ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України.

Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігівська область: в ...

КОМЕНТАРІ