Для потреб особового складу військової частини А 2331 Міністерство оборони України забезпечило 1597 бронежилетів

Для потреб особового складу військової частини А 2331 Міністерство оборони України забезпечило 1597 бронежилетів

09.07.14 08:29 0 1062
Особовий склад військової частини А 2331, яка дислокується у м.Володимир-Волинський, забезпечений 1597-ма бронежилетами. З них 706 закуплено закошти спонсорської допомоги, а 891 – профільним відомством. Про це йдеться у листі-відповіді Міністерства оборони України на адресу голови облдержадміністрації Григорія Пустовіта.

Нагадаємо, 20 червня голова облдержадміністрації направив у Міністерство оборони листа з вимогою невідкладно забезпечити захисними засобами та необхідною амуніцією волинських військовослужбовців.

Відтак, як йдеться у листі-відповіді, першочергово бронежилетами забезпечуються військові, які виконують завдання в зоні проведення антитерористичної операції. Також усі вони мають військове сезонне обмундирування, рушники, спорядження та сталеві шоломи.

У Міноборони також повідомили: щоденно для потреб Збройних Сил України надходить близько 250 бронежилетів, які негайно спрямовуються у райони виконання завдань. Нині проводиться процедура закупівлі ще

11,3 тис. натільних засобів захисту військових. Також сплановано негайну закупівлю 10 тис. кулезахисних шоломів.

Із 1,7 млн грн, які було виділено Волинською обласною радою у рамках реалізації Програми матеріально-технічного забезпечення військової частини А2331, майже 250 тис. грн використано на закупівлю натільної білизни та шкарпеток.

Ще 136 тис. 635 грн, після погодження з Волинською облрадою, планується використати на закупівлю елементів живлення, лужних батарей та зарядних пристроїв до них, для забезпечення оптичних та електронно-оптичних приладів до стрілецької зброї, нічних біноклів, розвідувально-сигнальної апаратури.

На залишок коштів в сумі 1 313 400 грн з метою закупівлі бронежилетів для забезпечення особового складу військової частини відповідно до Закону України «Про здійснення державних закупівель» необхідно проводити конкурсні торги, термін проведення яких буде складати близько 2,5 місяці, - повідомляє Міністерство оборони України.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ