У Волинській області голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт провів черговий прийом громадян

У Волинській області голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт провів черговий прийом громадян

09.07.14 14:06 0 1118
Голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт провів черговий прийом громадян з особистих питань. З проханнями, зверненнями та клопотаннями прийшло чимало волинян.

Одразу троє жителів краю просили сприяння у працевлаштуванні. Були звернення щодо поліпшення житлових умов та у приватизації прибудинкової території. Мешканці с. Башлики Ківерцівського району клопоталися про виділення коштів на завершення будівництва газопроводу.

Лучанин звернувся за допомогою до Григорія Пустовіта. Чоловік вважає, що його незаконно звільнили з роботи у Луцькому ВПУ №9 та не виплатили належну йому зарплату. Це, на думку заявника, сприяло погіршення стану його здоров’я. Чоловік вже чотири роки шукає правди, однак Апеляційний суд підтвердив правильність його звільнення. Нині він просив про нову об’єктивну перевірку. Григорій Пустовіт запевнив, що найближчим часом в Генеральну прокуратуру України буде надіслано запит задля оптимального вирішення цього питання.

Жителька Нововолинська проживає з сином, інвалідом-дитинства в гуртожитку. Розповіла, що 10 років стоїть на квартирній черзі, однак просування немає. Голова облдержадміністрації зазначив, що звернеться з листом до Нововолинського міського голови та департаменту соціальної політики ОДА з проханням знайти можливість вирішення їм житла.

Мама-вихователь з Горохівського району турбується про відсутність власного помешкання у дитини-сироти, якій невдовзі виповниться 18 років. Голова облдержадміністрації зобов’язав профільне управління вивчити можливість надання житла дитині-сироті через програми «Соціальне житло» та «Власний дім».

Низка звернень стосувалася розвитку сільської інфраструктури та будівництва соціальних об’єктів.

Люди дякували голові облдержадміністрації за увагу до них та розуміння їх проблем.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ