У червні Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді надав 5317 послуг

У червні Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді надав 5317 послуг

09.07.14 12:44 0 1109
Соціальними послугами Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у червні 2014 року було охоплено 837 осіб, яким надано 5317 послуг (з них: соціально-медичних-15, психологічних-705, соціально-педагогічних-1561, юридичних-76, соціально-економічних-334, інформаційних-2626). Через “Телефон Довіри” було надано консультацій 211 особам.

З нагоди відзначення міжнародного Дня захисту дітей Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї дітей та молоді у партнерстві з громадськими та благодійними організаціями організував та провів ряд заходів. Тридцять дітей із сімей, які перебувають на обліку ЛМЦСССДМ відвідали перший у м. Луцьку щорічний міжнародний фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків “Чілдрен КіноФест” завдяки сприяння представників торгово-розважального комплексу “Порт Сіті”. Традиційні партнери СОК “Адреналін Сіті” дали можливість відвідати 40 дітям із пільгових категорій розважальний центр “Лімпопо”.

Вишиті сорочки в черговий раз отримали 30 дітей з особливими потребами в рамках акції “Подаруй дитині вишиванку”. Свято відбулося за підтримки благодійного фонду “Фонд Ігоря Палиці- Новий Луцьк”.

Спільно із Церквою адвентистів сьомого дня було проведено лекцію “Безпечне користуванням вогнем, запобігання пожежі” для дітей із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Безліч позитивних емоцій дав відчути учасникам та глядачам проведений благодійний аукціон картин дітей із Синдромом Дауна. На торги було виставлено 12 творчих робіт вихованців Волинської обласної громадської організації батьків дітей із синдромом Дауна. Спільно із громадською організацією “Ми плюс” були організовані благодійні акції “Парад мильних бульбашок” та “Малюнок на асфальті”, які зібрали понад 300 дітей. Під час дійства діти та дорослі мали чудову нагоду поринути у світ дитинства і насолодитися різноманітними за розмірами і формою мильними бульбашками, отримати подарунки та морозиво.

Парк культури та відпочинку імені Лесі Українки зібрав на благодійний захід “Екологічна стежка здоров’я” 25 прийомних дітей, вихованців дитячого будинку сімейного типу та дітей під опікою. За вказаний період працівниками центру також була проведена група взаємопідтримки під назвою “Законодавство України у сфері захисту прав та законних інтересів дітей”, учасниками якої були прийомні батьки, прийомні діти та діти під опікою. У партнерстві із церквою Голгофа відбувся благодійний захід із врученням продуктових наборів, під час якого сто сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, отримали продуктові набори. Сюди також були запрошені переселенці зі східних областей, які знайшли прихисток в обласному центрі соціально-психологічної допомоги. Загалом за червень було проведено 11 заходів, в яких взяло участь 726 осіб.

Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (256042)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Бахрейн вимагає від ...
Наступна новина: Анджеліна Джолі написала ...

КОМЕНТАРІ