У Волинській області в ОДА обговорили організацію надання в оренду водних об'єктів

У Волинській області в ОДА обговорили організацію надання в оренду водних об'єктів

09.07.14 13:25 0 1040
Заступник голови облдержадміністрації Микола Собуцький провів чергове засідання комісії з питань організації надання у користування на умовах оренди водних об'єктів, розташованих за межами населених пунктів на території області.

Члени комісії розглянули шість звернень щодо потенційної можливості надання водних об'єктів у користування на умовах оренди. Усі вони подали необхідні документи для подальшої участі в аукціоні на право оренди. Окремо учасники засідання наголошували на необхідності забезпечення правил безпеки та охорони життя на водних об'єктах. Відтак, на ці норми майбутнім орендарям варто звернути посилену увагу.

Окрім того, три орендарі подали заяви на пролонгацію терміну дії договорів оренди. У такому випадку члени комісії прийшли до одностайного висновку: якщо усі документи відповідають нормам чинного законодавства, договір буде автоматично продовжений.

Обговорили також порядок фінансування робіт, пов'язаних з розробленням проектів відведення земельної ділянки, паспорта водного об'єкта та державною реєстрацією договорів його оренди.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ