Святослав Кравчук: «У Луцьку немає проблем із роботою дитячих садочків у літній період»

Святослав Кравчук: «У Луцьку немає проблем із роботою дитячих садочків у літній період»

09.07.14 15:10 0 1128
Перший заступник міського голови Святослав Кравчук під час оперативної наради зауважив, що була поширена інформація про переповненість груп у дошкільних навчальних закладах. Але це – неправда.

У літній період у Луцьку працює шість садочків у різних мікрорайонах міста. У цих садочках передбачено 50 груп на 2110 дітей. З них: 16 - ясельних та 34 - дошкільних груп.

Станом на 7 липня цього року ДНЗ відвідує 1051 дитина, що становить 50 відсотків від запланованого.

Звернув увагу присутніх Святослав Кравчук й на підготовку до Дня Незалежності та Дня міста. Зокрема, він зауважив, що серед різноманіття подій, традиційно відбуватиметься свято квітів «Луцьк квітучий». Цього року свою майстерність та естетичний смак повинні продемонструвати і житлово-комунальні підприємства міста.

Крім того, наголосив перший заступник міського голови й на утриманні в належному стані шкільних спортивних майданчиків, щоб школярі мали можливість тут займатися під час літніх канікул.

Святослав Кравчук подякував усім причетним до організації оздоровлення дітей. За його словами, перша його частина пройшла гарно й без проблем. Усі служби спрацювали ефективно. Він висловив сподівання, що й друга частина літнього оздоровлення маленьких лучан пройде на належному рівні.

Поінформував присутніх перший заступник міського голови Святослав Кравчук й про засідання Асоціації міст України, яке відбулося 25 червня за участю Президента України Петра Порошенка. Він повідомив, що під час зустрічі піднімалося питання децентралізаціївлади та необхідності збільшення повноважень органів місцевого свамоврядування.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ