В Луцьку міський голова Микола Романюк наголосив на необхідності економії енергоносіїв

В Луцьку міський голова Микола Романюк наголосив на необхідності економії енергоносіїв

09.07.14 17:09 0 799
Під час шньої оперативної наради міський голова Микола Романюк звернув увагу керівників бюджетних установ та організацій на необхідності впровадження енергоощадних заходів. За його словами, варто попрацювати над зменшенням споживання газу, електроенергії тощо. Він зауважив, що нині наша країна знаходиться у складній ситуації.

Підтримав міського голову і його перший заступник Святослав Кравчук. Він зауважив, що бюджетні установи й лучани повинні бути готові до можливого отримання теплоносія та гарячого водопостачання за графіком. За його словами, варто попрацювати над зменшенням витрат на теплопостачання, зокрема, встановити енергозберігаючі вікна, замінити прилади обліку, комунікації.

Міський голова повідомив присутніх, що завтра відбудеться презентація проекту модернізації системи теплопостачання міста Луцька. За його словами, міська влада, ДКП «Луцьктепло» більше двох з половиною років працювали з ЄБРР над цим проектом. Микола Романюк зазначив, що з його впровадженням вдасться значно покращити якість надання послуг з теплопостачання. В рамках цього проекту у двохсот луцьких багатоповерхівках будуть встановлені індивідуальні теплові пункти.

Микола Романюк наголосив, що міська влада працює над створенням комфортних умов для проживання лучан, і проект спрямований саме на це.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненська область: ...
Наступна новина: Працівники Управління ДСНС ...

КОМЕНТАРІ