Неповнолітні з'ясували стосунки: один - у лікарні, інший - на лаві підсудних

Неповнолітні з'ясували стосунки: один - у лікарні, інший - на лаві підсудних

09.07.14 10:16 0 1069
За нанесення тяжких тілесних ушкоджень юнак отримав п’ять років позбавлення волі з іспитовим терміном два роки.

До горохівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря про те, що до них із численними тілесними ушкодженнями та проникаючим ножовим пораненням грудної клітки доставлений неповнолітній.

У ході досудового слідства правоохоронці встановили, що вночі компанія неповнолітніх розпивала спиртні напої. Між двома вже добре захмелілими хлопцями виник конфлікт. Юнаки просто на проїзній частині дороги почали з’ясовувати стосунки. Невідомо звідки в руках зловмисника з’явився кухонний ніж, яким він вдарив у груди противника. Лезо пройшло всього в кількох сантиметрах від серця, пошкодивши внутрішню артерію. На щастя, лікарі врятували хлопцеві життя.

Згідно з висновком судово-медичної експертизи, ножові поранення, які отримав юнак, відносяться до категорії тяжких тілесних ушкоджень. За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Обираючи покарання обвинуваченому, Горохівський районний суд врахував вік підсудного та те, що він повністю визнав свою вину й уперше притягувався до кримінальної відповідальності. Тож підозрюваного визнано винним, а відтак присуджено покарання у виді позбавлення волі на п’ять років із іспитовим терміном два роки.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Перевезення товарів ...

КОМЕНТАРІ