В Закарпатській області іршавська міліція попереджає громадян про небезпеку

В Закарпатській області іршавська міліція попереджає громадян про небезпеку

09.07.14 10:30 0 1062
З метою запобігання злочинам з використанням зброї, вибухівки, інших провокаційних дій, що можуть дестабілізувати суспільно-політичну ситуацію в державі, а також з метою недопущення та попередження резонансних злочинів на території району правоохоронці Іршавського райвідділу міліції вживають додаткових заходів безпеки.

Правоохоронці звертаються до мешканців району з проханням повідомляти про підозрілі предмети та осіб, які можуть чинити протиправні та провокаційні дії.

Як повідомив, заступник начальника Іршавського райвідділу міліції підполковник Мирон Лещишин, що іршавчан повинні насторожувати валізи, пакунки, залишені у людних місцях без нагляду насамперед, якщо від предмета надходить характерне годинникове цокання, чи до нього приєднані нетипові деталі. Коробка з-під цукерок, банка з-під кави, якщо від них пахне пальним чи розчинником і їхня маса значно перевищує звичну, можуть нести потенційну загрозу для оточуючих.

Крім, цього через територію Іршавського району проходять газопровід, нафтопровід та етиленопровід. Місцевим жителям, які проживають неподалік об’єктів, слід повідомляти до міліції про громадян, які будуть вести себе підозріло поряд із об’єктами, проводити відео чи фотозйомку або проводити якісь інші роботи.

Правоохоронці також звертаються до перевізників. У разі виявлення фактів перевезення небезпечних вантажів або осіб, поведінка чи зовнішній вигляд яких викликає підозру у вчиненні протиправних, провокаційних дій, повідомляйте про це до міліції.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові у Самбірському ...
Наступна новина: Микола Романюк вручив ...

КОМЕНТАРІ