На спортивно-оздоровчому компресі Управління ДСНС в області юнацька збірна команда України з пожежно-прикладного спорту готується до V Чемпіонату світу з пожежно-прикладного спорту серед юнаків

На спортивно-оздоровчому компресі Управління ДСНС в області юнацька збірна команда України з пожежно-прикладного спорту готується до V Чемпіонату світу з пожежно-прикладного спорту серед юнаків

09.07.14 11:24 0 1026
З 27 червня по 12 липня на спортивно-оздоровчому комплексі Управління ДСНС в Івано-Франківській області проводить тренувальний збір юнацька збірна команда України з пожежно-прикладного спорту у складі 12 чоловік віком від 13 до 18 років. Хлопці готуються до V Чемпіонату світу з пожежно-прикладного спорту серед юнаків, який відбудеться з 13 по 20 липня у чеському місті Світава.

Вибір місця збору не випадковий, адже спортивно-оздоровчий комплекс в області – зроблений за європейськими стандартами, на високому рівні, є одним з найкращих в Україні і тут створені оптимальні умови для тренування. Завдяки підтримці та увазі начальника Управління ДСНС в області полковника служби цивільного захисту Володимира Чернецького перебування юних спортсменів на Прикарпатті організовано комфортно і цікаво, передбачено все необхідне, як для тренувань, так і для відпочинку та відновлення сил.

За словами старшого тренера юнацької збірної, начальника спортивно-оздоровчого комплексу, підполковника служби цивільного захисту Миколи Петрука, день юнаків починається о 7 ранку, графік тренувань напружений, адже суперники достойні – традиційними призерами Чемпіонату окрім України вважаються Білорусь, Чехія, Росія, тож доведеться зробити максимально можливе для досягнення високих результатів. Хлопці налаштовані по-спортивному, серед них вже є як досвідчені, зокрема призери попереднього Чемпіонату, так і новачки, яким доведеться вперше виступати на змаганнях такого високого рівня.

Окрім напружених тренувань, у юних спортсменів залишається час на відпочинок та відновлення сил, адже переважна частина з них – це вихідці з різних регіонів України – Луганська, Миколаєва, Житомира, Запоріжжя, тож їм цікава природа і звичаї нашого краю. Вони вже побували в обласному аквапарку, в Яремче та в Микуличині, з особливим захопленням згадують поїздку на Буковель, чудову природу та чисте повітря. А Микита Лупінос з Запоріжжя, який на Прикарпатті вперше, каже, що чується на цій землі, наче в себе вдома, і хотів би тут жити.

Хлопці тренуються наполегливо і налаштовані на безкомпромісну боротьбу, вони знають, що на змаганнях такого рівня перемога виборюється на межі можливого, а для цього потрібно демонструвати найкращі результати і встановлювати рекорди, а ще вони щиро вдячні керівнику обласного рятувального відомства за турботу та увагу, які роблять можливими досягнення найвищих спортивних цілей.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Студенти вирушили в ...
Наступна новина: У Тернополі біля ...

КОМЕНТАРІ