В Івано-Франківській області у мешканця Калуша, який раніше судимий за зберігання наркотиків, правоохоронці знайшли крадені речі

В Івано-Франківській області у мешканця Калуша, який раніше судимий за зберігання наркотиків, правоохоронці знайшли крадені речі

09.07.14 17:51 0 1119
Оперативники Калуського міськвідділу міліції викрили 32-річного громадянина, який зберігав пігулки «трамадолу», а це – наркотичний засіб, обіг якого обмежений, а відтак з'ясувалось, що цей громадянин причетний до скоєння ряду крадіжок.

Так, під час проведення санкціонованого обшуку, за місцем проживання зловмисника, який, до речі, раніше судимий за зберігання наркотиків, міліціонери вилучили викрадені речі із гаражних приміщень мешканців райцентру.

На вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Також цей громадянин перевіряється на причетність до вчинення інших крадіжок, а ще правоохоронці встановлюють, де чоловік придбав наркотик синтетичного ряду – «трамадол», який є медичним препаратом і використовується у лікувальних закладах за призначенням лікаря. Але для так званих «ловців кайфу», цей препарат дає порцію енергії, а потім - різко забирає. «Трамадольщиків» дуже тягне на солодке, так як організм постійно потребує вуглеводів. Цей наркотик має імунотоксичну дію і дуже швидко руйнує психіку. Внаслідок частого вживання, без нагляду спеціалістів призводить до втрати нормальної координації рухів, розвиток недоумкуватості, людина стає інвалідом.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ