Добру і безкорисливу справу організували прикарпатські правоохоронці - здали кров для збереження життя

Добру і безкорисливу справу організували прикарпатські правоохоронці - здали кров для збереження життя

09.07.14 09:21 0 1026
Міліціонери здали кров для тих хворих, які потребують підтримки і допомоги, а в першу чергу для поранених під час виконання бойових дій в зоні АТО. Разом із особовим складом міліції Івано-Франківщини, прийшов здати кров і керівник обласного УМВС Микола Семенишин.

«В підтримку тих людей, які виконують священний обов’язок задля збереження цілісності держави та суверенітету України, правоохоронці добровільно здають кров, – говорить Микола Олександрович, - і звичайно, приємно, що на міліція – це уособлення патріотизму та відданості служінню народу».

Для багатьох хворих чи поранених єдиним шансом на збереження життя є переливання крові. Адже, ці люди сподіваються на небайдужість громадян, котрі час від часу відгукуються на заклики про адресну допомогу. Інша річ, якщо людей зорганізували на добру і безкорисну справу. Цією проблемою перейнялися працівники прикарпатської міліції. У міліцейських колективах підтримали цю ініціативу, з міркувань, що звичайний громадянський вчинок міліціонера, який може здати кров для потреб хворих чи поранених, буде підтриманий й іншими людьми.

На акцію з добровільної здачі крові підтримали співробітники практично усіх міліцейських підрозділів і здали кров в обласній станції переливання крові, що в Івано-Франківську по вулиці Степана Бандери.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: "Я знаю ...
Наступна новина: На Тернопіллі голова ...

КОМЕНТАРІ