Львівщина: Ірина Сех зустрілася з дітьми із Луганської області

Львівщина: Ірина Сех зустрілася з дітьми із Луганської області

09.07.14 13:10 0 1089
8 липня голова Львівської ОДА Ірина Сех зустрілася з дітьми із Луганської області, яких тимчасово прихистили на Львівщині. Зараз вони відпочивають та оздоровлюються на відпочинковій базі «Царинка» у селі Нижня Рожанка Сколівського району.

Керівник області провела для юних луганчан екскурсію в сесійний зал Львівської обласної ради, також гості мали змогу оглянути кабінет голови обласної державної адміністрації.

Під час спілкування Ірина Сех зазначила, що Львівська область робить все можливе, аби всі мешканці із східних областей України, які змушені були покинути свої оселі, відчули гостинність нашого краю: «Звичайно, рідної домівки не замінить ніщо, але ми стараємося і будемо старатися, щоб всі, хто приїжджають до нашого регіону – чи то з АР Крим чи зі східних областей України, відчули нашу опіку та підтримку», – наголосила І.Сех.

Від влади Львівщини керівник області вручила вихователям та дітлахам подарунки на пам’ять.

Також впродовж дня діти ознайомилися з центральною частиною міста Львова та відвідали музей народної архітектури і побуту «Шевченківський гай». А під час візиту на фабрику «Юність», діти придбали вишиті блузки та сорочки.

Нагадаємо, 26 червня на Львівщину прибула група із 98 дітей та 16 супроводжуючих з Луганщини. В складі цієї групи діти-сироти, діти з багатодітних родин та діти, батьки яких беруть участь в АТО.

Фото: Ярослав ТИМЧИШИН

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Петренко: заяви ...

КОМЕНТАРІ