Володимир Харчук привітав випускників Львівського державного університету внутрішніх справ

Володимир Харчук привітав випускників Львівського державного університету внутрішніх справ

09.07.14 16:14 0 1155
8 липня у Львівському державному університеті внутрішніх справ відбулись урочисті заходи з нагоди випуску та посвячення курсантів у захисників правопорядку. Участь у заході взяв заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Володимир Харчук

Урочистості розпочались із винесення прапора університету та покладання квітів до пам’ятника працівникам правоохоронних органів, які поклали своє життя при виконанні службових обов’язків.

Звертаючись до присутніх Володимир Харчук привітав випускників із завершенням навчання: «Перед курсантами тепер відкривається значно цікавіший період у житті і, водночас, відповідальніший. Суспільство очікує від правоохоронних органів змін, міліція потребує нових підходів у виконанні поставлених на неї зобов’язань та нових методів вирішення суспільних проблем. Ми повинні змінити існуючу систему, коли суспільство не довіряє міліції. І ця система повинна змінюватись саме зі стін університету, який, у великій мірі, і формує світогляд майбутнього правоохоронця. Тому велику надію у правоохоронних органах держава покладає саме на молодь, яка ще не є заангажована старою системою”, – сказав В. Харчук.

Заступник голови ЛОДА також побажав випускникам бути патріотами України та відповідально ставитись до своїх обов’язків.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку ЖЕК № 8 здійснює ...
Наступна новина: Заступник Голови Місії ...

КОМЕНТАРІ