Ірина Сех проінспектувала виконання ремонтних робіт на автомобільній дорозі Львів-Тернопіль

Ірина Сех проінспектувала виконання ремонтних робіт на автомобільній дорозі Львів-Тернопіль

09.07.14 12:54 0 1015
Голова Львівської облдержадміністрації Ірина Сех та начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області Юрій Лазаренко оглянули виконання ремонтних робіт на дорозі Н-02 Львів – Тернопіль.

Як повідомлялось раніше, ремонті роботи із заміни верхнього шару дорожнього одягу ведуться на відрізку між с. Підгірне – с. Чижиків. Це більше 10 км дорожнього покриття. Також поточний ремонт виконують на ділянці км 25+550 – км 30+400 автодороги Н-02 Львів – Тернопіль.

Роботи на цих ділянках ведуться за кошти державного бюджету, які виділені Постановою № 169 КМУ від 4.06.2014 р. Йдеться про 25 млн. грн.

Варто відзначити, що Львівська область одна з перших запрацювала згідно з цією Постановою Кабміну й розпочала реалізовувати заплановані заходи.

«Постанова підписана, але ми ще не маємо жодних коштів. Ремонт доріг здійснюється за обігові кошти підрядника. На щастя, нам вдалось домовитись з підрядними організаціями. Ремонтні роботи на розпочато, й можна стверджувати, що їх проводять якісно», – зазначила Ірина Сех та наголосила, що облдержадміністрація зробить все можливе, аби підрядники якнайшвидше отримали гроші за виконані роботи.

Як запевнив начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області Юрій Лазаренко, якщо буде фінансування, то ремонт зазначених ділянок вдасться завершити впродовж двох тижнів.

Також він повідомив, що в червні цього року зі спецфонду виділили 3 млн. грн. на ремонт об’їзної дороги в м. Золочів. Вартість цієї ділянки 25 млн. грн., адже необхідно повністю замінювати основу, фактично будувати нову дорогу.

«Тернопільська обласна рада пообіцяла нам додати 1 млн. грн. для ремонту дороги Н-02 Львів – Тернопіль у Львівській області, але поки що фізично грошей немає. Є тільки угода з Львівською обласною радою про намір ці кошти надати. Та все ж це буде лише четверта частина тих коштів, які потрібно для ремонту Золочівської об’їзної», – повідомив Ю. Лазаренко.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області з ...
Наступна новина: Обговорено питання ...

КОМЕНТАРІ