Львівська обласна рада закликає провесті парламентські вибори на основі нового виборчого законодавства

Львівська обласна рада закликає провесті парламентські вибори на основі нового виборчого законодавства

09.07.14 09:03 0 1270
8 липня 2014 року Львівська обласна рада на сесії звернулася до голів фракцій політичних партій у Верховній Раді України щодо пришвидшення процедури дострокового припинення повноважень Верховної Ради України VII скликання. За пропозицією свободівця Йосифа Ситника у зверненні зазначено, що вибори необхідно провесті на основі нового виборчого законодавства, за пропорційною системою з відкритими списками.

Депутати у своєму зверненні зазначають, що в час, коли схід країни охоплений полум'ям неоголошеної війни, коли гинуть українські військові та мирні жителі, народні депутати дозволяють собі збиратись один раз на тиждень, працюючи до обіду.

"Верховна Рада України через непереборні політичні протиріччя, фактичну відмову значної частини нардепів виконувати свої обов'язки стала повністю недієздатною і тому має бути розпущена.

Такий крок стане вирішальним етапом у виконанні вимог Майдану – повного очищення та люстрації української влади. Український народ під час Революції гідності ціною життів найкращих синів та дочок повернув собі право визначати тих, хто з його волі та його іменем керуватиме країною далі.

Лише перевибори депутатів Верховної Ради України та органів місцевого самоврядування зможуть стабілізувати ситуацію в державі", – йдеться у зверненні.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ЦНАП УДАІ: послуги за ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ