Олег Панькевич: "Відсутність послів України в багатьох державах шкодить національним інтересам"

Олег Панькевич: "Відсутність послів України в багатьох державах шкодить національним інтересам"

09.07.14 16:29 0 1138
Відсутність послів України в багатьох державах світу в умовах неоголошеної війни проти нашої держави шкодить національним інтересам. Про це зазначає заступник Голови ВО "Свобода", заступник голови Комітету з питань євроінтеграції Олег Панькевич у своєму зверненні до Президента України Петра Порошенка і просить забезпечити повноцінне представництво України в країнах світу, насамперед - у державах Европейського Союзу.

Як зазначає народний депутат, без послів функціонують українські дипломатичні представництва в Австралії, Австрії, Великій Британії, Ірані, Казахстані, Федеративній Республіці Німеччині, Польщі, Португалії, Сербії, Сирії, Угорщині, Фінляндії, Швейцарії, Швеції.

"3 огляду на надзвичайну важливість повноцінного донесення наших зовнішньополітичних позицій до керівництва іноземних держав, подання правдивої інформації для світової та особливо европейської громадськості про події в Україні в умовах неоголошеної війни проти нашої держави, така ситуація шкодить національним інтересам", - зазначає Олег Панькевич.

Він закликає вжити невідкладних заходів для виправлення цієї ситуації і забезпечення повноцінного представництва України в країнах світу, насамперед - у державах-членах Европейського Союзу. "Певен, що у структурі МЗС є достатня кількість людей, що мають фахову підготовку, незаплямовану репутацію та високий рівень патріотизму для роботи на посадах послів України за кордоном", - зазначає народний депутат.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Рівненщині в ході ...

КОМЕНТАРІ