Фракція "Свободи" у ЛМР: Львівська міська рада має працювати без канікул

Фракція "Свободи" у ЛМР: Львівська міська рада має працювати без канікул

09.07.14 17:14 0 1185
Депутати Львівської міської ради від фракції "Свободи" пропонують затвердити рішення, згідно з яким міськрада має працювати без традиційних літніх канікул, а депутати повинні бути готовими будь-якого дня зібратися на позачергове пленарне засідання, якщо цього вимагатимуть події в державі. Про це 8 липня 2014 року повідомив голова фракції ВО "Свобода" у Львівській міській раді Любомир Мельничук.

Як заявив депутат, "Свобода" сподівається, що це процедурне рішення підтримає абсолютна більшість від складу депутатського корпусу ЛМР.

"Обставини вимагають від представників громади відкласті будь-які плани відпочинку та бути напоготові. Ініціатива фракції ВО "Свобода" у Львівській міській раді передбачає роботу депутатів влітку без будь-яких канікулярних періодів. Чергові пленарні засідання і далі відбуватимуться згідно з регламентом Львівської міськради. В умовах збройної боротьби з агресором на сході нашої держави міськрада повинна мати також змогу у будь-який момент зібратись на позачергове пленарне засідання, коли цього вимагатимуть обставини", – зазначив Любомир Мельничук.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Житомирський ...

КОМЕНТАРІ