У Львівській області поповнення лав військових - це завжди приємна подія

У Львівській області поповнення лав військових - це завжди приємна подія

09.07.14 11:24 0 1103
До Західного оперативно територіального об'єднання НГУ прибули випускники факультету підготовки фахівців для Національної гвардії України навчально наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та Національної гвардії України Національної академії внутрішніх справ.

17 молодих фахівців поповнять офіцерські лави військових частин, які входять до складу об'єднання. Вчорашні курсанти вже розподілені по посадах та проходитимуть службу у Вінниці, Тернополі, Луцьку, Івано-Франківську та Львові. Таке поповнення суттєво покращить боєздатність військових частин та підрозділів, адже у цей важкий для країни час кожен кваліфікований фахівець військової справи на вагу золота.

Тимчасово виконуючий обов’язки начальника Західного територіального управління полковник Сергій Скрипнюк поспілкувався з молодими лейтенантами, ознайомив з специфікою служби у військових частинах управління та дав необхідні настанови новоспеченим офіцерам на майбутнє.

До зустрічі з офіцерами випускниками також долучились всі заступники начальника управління та начальники служб.

В ході бесіди молоді офіцери змогли отримати необхідні фахові консультації з різних питань. Під час бесіди лейтенантам також довели рішення, щодо їхнього розподілу на відповідні посади у військових частинах.

підполковник Вадим Голуб,

фото автора
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Студенти вирушили в ...

КОМЕНТАРІ