До Дня незалежності у Чернігові розгорнуть "прапор єднання"

До Дня незалежності у Чернігові розгорнуть "прапор єднання"

09.07.14 10:59 0 1062
Мистецький фестиваль «Серпневий зорепад» пройде в Чернігові до Дня Незалежності України. У рамках фестивалю відбудуться загальноміська виставка квітів та плодів «Щастя краси», фестиваль «Поліське коло», виставки народних майстрів, фестиваль "Сорокаух", спортивні змагання, святкові концерти та ін.

Урочисту церемонію відзначення Дня Державного Прапора України та вручення паспортів громадянина України буде проведено в Чернігові на Красній площі 23 серпня. Державні прапори встановлять на будівлях адміністративних установ, організацій, підприємств та житлових будинках. Також відбудеться урочиста церемонія вручення паспортів громадянина України, яка щорічно проходить у цей день на Красній площі.

Про ці та інші заходи йшлося на засіданні організаційного комітету з підготовки і відзначення Дня Державного Прапора України та 23-ї річниці Незалежності України під керівництвом заступника міського голови Анни Романової 8 липня.

З попереднім планом заходів святкового фестивалю ознайомив присутніх заступник начальника управління культури міської ради Юрій Ткач. Одним із цьогорічних нововведень управлінням культури планується проходження урочистою ходою з Прапором єднання від Красної площі до схилу біля Єкатерининської церкви. Зі своїми пропозиціями щодо проведення загальноміських культурно-мистецьких заходів виступили також представники структурних підрозділів міської ради.

Анна Романова звернулась до керівників структурних підрозділів із максимальною відповідальністю поставитися до організації визначних державних свят, які у нелегкі для країни часи набувають особливого значення.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Медитативні практики ...
Наступна новина: Луцьк: міський голова ...

КОМЕНТАРІ