Житомирщина – Слов’янську: 30 т гуманітарки лише за добу

Житомирщина – Слов’янську: 30 т гуманітарки лише за добу

09.07.14 13:06 0 1096
Житомирщина відгукнулась на ініціативу Сидора Кізіна: за добу зібрано вже більше 30 тонн гуманітарної допомоги для Сходу.

За ініціативи голови облдержадміністрації Сидора Кізіна 22 райони Житомирщини долучилися до збору гуманітарної допомоги для жителів звільнених в результаті АТО населених пунктів на Сході України.

Так лише протягом доби вже зібрали 31 тис. 871 кг харчової продукції.

8 липня на Донеччину з Житомира відправили вантаж із цукром (4618 кг), борошном (5950 кг), крупами (7154 кг), макаронними виробами (2165 кг), питною водою (3898 л), медом (79 кг), картоплею (1680 кг), овочами (1845 кг), хлібо-булочними виробами (540 кг), овочевими та рибними консервами (1942 кг), маслом рослинним (572 л), іншими продовольчими товарами, а саме кавою, чаєм, прянощами, згущеним молоком, кондитерськими виробами (1230 кг).

Таким чином, люди, постраждалі в наслідок бойових дій, зможуть найближчим часом отримати все найнеобхідніше для того, аби повернутися до нормального життя.

Голова облдержадміністрації Сидір Кізін особисто проконтролював процес завантаження автомобілів та їх відправлення на Донеччину. Він подякував усім жителям області за небайдужість й активність та звернув увагу на те, що й надалі такі вантажі доставлятимуться на Схід. Очільник області особливо відзначив допомогу, яка надійшла від Попільнянського, Ружинського, Любарського районів.

Сидір Кізін зазначив: «Ми всі одна країна, ми одна нація, а тому ми простягаємо свою руку допомоги жителям Сходу й сподіваємося, що згодом там все буде гаразд».

Нагадаємо, що 7 липня голова ОДА Сидір Кізін закликав жителів області та підприємців долучитися до відновлення життєдіяльності у звільнених населених пунктах на Сході держави.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівщина: Ірина Сех ...

КОМЕНТАРІ