Про надання державної допомоги та медичне забезпечення переселенців із зони АТО в Житомирській області

Про надання державної допомоги та медичне забезпечення переселенців із зони АТО в Житомирській області

09.07.14 16:33 0 1131
Регіональний координаційний штаб з питань розміщення громадян, які прибувають з тимчасово окупованих територій та районів проведення антитерористичної операції до Житомирської області, повідомляє, що до райміськуправлінь праці та соціального захисту населення області звернулося 46 осіб – одержувачів державної допомоги, які приїхали з Донецької та Луганської областей.

Трьом заявникам за новим місцем проживання призначено державну допомогу. За заявами решти громадян надіслано запити особових справ за попереднім місцем проживання для здійснення подальшої виплати державної допомоги за тимчасовим місцем перебування.

Медичне забезпечення тимчасових переселенців організоване департаментом охорони здоров’я облдержадміністрації, шляхом медичного обслуговування за територіальним принципом у стаціонарних закладах системи охорони здоров’я.

Формуються виїзні бригади медичних працівників (педіатр, терапевт та ін.) для проведення періодичних медичних обстежень тимчасово переселених громадян у місцях їх масового проживання (готель «Житомир», санаторій «Тетерів», дитячий табір «Віра. Надія. Любов»). Відповідна робота продовжується.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: Йосиф Ситник: «Ситуація із ...

КОМЕНТАРІ