Чернігівська область: з тимчасово окупованої території та районів проведення АТО перемістилася 931 людина

Чернігівська область: з тимчасово окупованої території та районів проведення АТО перемістилася 931 людина

09.07.14 14:27 0 1181
Станом на 08 липня на Чернігівщину перемістилася 931 людина (526 родин) з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції. Для організації розселення цих громадян та надання їм різних видів соціальної допомоги, в області працює регіональний штаб. Його очолює голова облдержадміністрації Володимир Івашко. До складу штабу входить керівництво 19-ти структурних підрозділів ОДА, відомчих і громадських організацій. Аналогічні штаби працюють в усіх районах області. Їх діяльність координують структурні підрозділи Держслужби України з надзвичайних ситуацій.

Наразі органами виконавчої влади надано допомогу 41 родині та 185-ти особам щодо продовження виплати державної соціальної допомоги та пенсій за місцем тимчасового проживання, працевлаштовані 7 осіб, 22-м призначена допомога по безробіттю, 6-ти особам відновлено втрачені документи. Влаштовано до загальноосвітніх навчальних і дошкільних закладів 49 дітей, на оздоровленні в дитячих закладах перебуває 8 дітей. З місцевих бюджетів отримали фінансову допомогу для вирішення соціально-побутових питань 12 родин. У лікувально-профілактичних закладах надано допомогу 130-ти особам. Загалом в повній мірі отримали необхідну допомогу вже 884 особи.

Крім того, рятувальники спільно з представниками Товариства Червоного Хреста України відвідують місця проживання людей, які перемістилися з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції, з метою з'ясування потреб цих людей, надання їм речей першої необхідності та моральної підтримки.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Євген Мельник вимагає ...

КОМЕНТАРІ