У Рівненській області розпочав роботу новий консультаційний центр Головного управління ДСНС

У Рівненській області розпочав роботу новий консультаційний центр Головного управління ДСНС

09.07.14 13:24 0 665
07 липня в місті атомників на базі 12-ї державної пожежно-рятувальної частини розпочав роботу новий консультаційний центр Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області. Мета створення такої установи - надання вичерпної та достовірної інформації про державну політику у сфері цивільного захисту, безкоштовної кваліфікованої довідкової, науково-методичної допомоги усім верствам населення.

На урочисте відкриття центру були запрошені заступник начальника Головного управління ДСНС підполковник служби цивільного захисту Олег Панюк, заступник міського голови Юрій Кравець, ветерани служби та громадськість.

Першу екскурсію почесним гостям приміщеннями центру провів начальник Кузнецовського міського сектору ГУ ДСНС старший лейтенант служби цивільного захисту Олег Ткачук. За його словами, у консультаційному центрі планується проведення семінарів, тренінгів, „круглих столів” з питань, які належать до компетенції Головного управління ДСНС у Рівненській області. Також, юридичні й фізичні особи можуть отримати усю необхідну інформацію під час особистого прийому, за телефоном або через мережу Інтернет.

«Діяльність такої установи позитивно зарекомендувала себе в обласному центрі. Громадян, які звертаються до фахівців центру, цікавлять найрізноманітніші аспекти діяльності пожежно-рятувальної служби Рівненщини, реєстраційно-дозвільні функції, які перебувають у компетенції ДСНС України, правила поводження у надзвичайних ситуаціях та подіях тощо. Тепер і мешканці Кузнецовська зможуть отримувати відповіді на свої запитання у найкоротші терміни» - зазначив заступник начальника ГУ ДСНС у Рівненській області Олег Панюк.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина прийматиме ...
Наступна новина: У Волинській області в ОДА ...

КОМЕНТАРІ