Рівненські правоохоронці відзначили День дитячої міліції

Рівненські правоохоронці відзначили День дитячої міліції

09.07.14 17:29 0 1158
У Рівненському міськвідділі відбулися урочистості з нагоди 19–річниці служби кримінальної міліції у справах неповнолітніх. Оперативників підрозділу привітав очільник міліції Рівного Руслан Мельник.

- Служба кримінальної міліції у справах дітей відіграє надзвичайно важливу роль у всій системі органів внутрішніх справ. Адже в першу чергу опікується проблемами дітей, їх соціальним захистом та попередженням втягнення у протиправну діяльність, – зазначив полковник міліції Руслан Мельник. – Також до нинішніх завдань цього підрозділу належить ще чимало питань, в тому числі і виявлення умов та чинників, що спонукають дітей до втягнення у протиправну діяльність, та їх усунення. На жаль, батьки або особи, що їх замінюють, подекуди забувають про свої батьківські обов’язки та залишаються осторонь дитячих проблем. У такому разі на допомогу дитині також може прийти працівник дитячої міліції.

— Кримінальною міліцією у справах дітей проводяться першочергові розшукові заходи у разі зникнення неповнолітніх, залишення ними домівок, навчальних закладів чи спеціальних установ, - завершив вступну промову Руслан Мельник. – Тому хотів би побажати всім працівникам служби у такій відповідальні роботі щастя, миру, злагоди Вам та Вашим сім’ям, нехай завжди Ваша допомога дітям буде вчасною та ефективною.

Святкова зустріч завершилась врученням «Почесних грамот» та спільним фото під стінами міського відділу.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: До Дня Незалежності у ...

КОМЕНТАРІ