На Рівненщині дільничний інспектор допомагає родині мобілізованого

На Рівненщині дільничний інспектор допомагає родині мобілізованого

09.07.14 08:34 0 728
Доки син захищає Батьківщину на Сході, в цей час дільничний інспектор Рівненського райвідділу, який обслуговує територію Зорянської сільської ради, Вадим Довгалюк допомагає жінці по господарству.

54-річна Галина Іванівна зустрічає дільничного інспектора у себе на подвір’ї не вперше, адже Вадим Довгалюк навідується до жінки частенько: коли порадою допоможе, а – і по господарству. Розпочали з порубки дров, потім мішок із сіном занести на горище, двері відремонтувати, а тоді ще й води принести.

- 31-річний син Олександр завжди був моєю опорою: все зробить, що скажу, - розповідає про своє нелегке життя Галина. – Та ось вже три місяці як мобілізований: спочатку – на Володимир-Волинський полігон, потім – Тучинський, а через півтора місяці поїхав під Волноваху, де постріляли його товаришів. Зараз Сашко служить у Луганський області. Завжди підтримую з ним зв'язок, правда, бачились за три місяці лише один раз. Звісно, як мати – дуже переживаю за нього, а він – нічого не боїться, каже: буду захищати свою Україну поки не досягнемо перемоги, - не приховуючи гордості та, водночас, страху за сина, ділиться Галина Іванівна.

- Дільничний інспектор міліції – людина, яка завжди найближча у своїй роботі до людей, - розповідає начальник Рівненського райвідділу Ігор Денисюк. – Саме він у такі скрутні часи – завжди на сторожі не тільки правопорядку, а й безпеки і затишку найбільш незахищених верств населення: а це і одинокі пенсіонери, і жінки, чоловіки чи сини яких, мобілізували служити на вірність народові, - додав Ігор Денисюк.

Галина Іванівна дуже дякує своєму служителю Закону, адже тоді і на душі стане легше, коли поділиться своїми переживаннями, і в домі чоловічої роботи стало менше.

Марія ЮСТИЦЬКА,

Рівненський РВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ