У Рівненській області з нагоди професійного свята співробітники КМСН зустрілися з дітьми

У Рівненській області з нагоди професійного свята співробітники КМСН зустрілися з дітьми

09.07.14 12:51 0 800
Приємною подією запам’ятається відпочиваючим візит правоохоронців Радивилівського районного відділу міліції до спеціалізованого санаторно-оздоровчого комплексу «Веселка», що розташований в березовому гаю села Опарипси.

Працівники кримінальної міліції в справах дітей, експертної та кінологічної служби провели із підлітками лекцію, показали документальний фільм про шкідливий вплив алкоголю та куріння, а також продемонстрували спеціальні пристрої, що знаходяться на озброєнні у міліції.

Неабияке задоволення у дітей викликав службовий пес по кличці Чейзар, який показав свої навички у розшуку та затриманні правопорушників. Підлітки мали нагоду спробувати себе в ролі експерта–криміналіста, вилучаючи відбитки пальців рук.

— Майже триста дітей із різних районів нашої області приїхали на відпочинок. З них - шістдесят, які навчаються у школі – інтернаті – зазначив старший оперуповноважений кримінальної міліції в справах дітей Віктор Кузьмич. - Для нас чудова нагода проводити масову роз’яснювально-профілактичну роботу з такою великою кількістю юнаків та дівчат.

Сподіваємося, що із яскравими враженнями про роботу міліції вони полишать стіни відпочинкового табору. Можливо когось це спинить від вчинення необдуманих кроків, а можливо хтось з них, в майбутньому, поповнить ряди органів внутрішніх справ.

Оксана Шуляк,

Радивилівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ