На Тернопіллі пішохідний перехід - не завжди безпечний

На Тернопіллі пішохідний перехід - не завжди безпечний

09.07.14 10:15 0 1035
Струс головного мозку, церебральна кома, травматичний шок - такі наслідки наїзду автомобіля на 12-річну дівчинку. Дорожньо-транспортна пригода трапилася 4 липня близько 19 години в селі Підгороднє Тернопільського району.

51-річний житель Козівського району, керуючи автомобілем «Сітроен берлінго», рухався в напрямку Тернополя. За попередніми даними, водій знехтував елементарними правилами безпеки при проїзді через нерегульований пішохідний перехід та допустив наїзд на неповнолітню, яка в цей час переходила дорогу.

Правоохоронці з’ясовують усі обставини ДТП. А усім учасникам дорожнього руху варто пам’ятати, що пішохідний перехід – не завжди безпечний, не завжди водії проявляють повагу до піших учасників дорожнього руху в тих місцях, де пішоходи мають перевагу. Особливу увагу необхідно приділяти до юних пішоходів, які не завжди правильно можуть оцінити складну дорожню ситуацію. Проте, і пішоходи повинні дбати про свою безпеку і обов’язково пересвідчитися у безпеці своїх дій, перед тим як ступити на проїжджу частину дороги.

УДАІ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненські перевізники ...
Наступна новина: Неповнолітні з'ясували ...

КОМЕНТАРІ