Через Заліщики – Чортків – Тернопіль щоденно курсуватиме потяг сполученням "Івано-Франківськ – Київ"

Через Заліщики – Чортків – Тернопіль щоденно курсуватиме потяг сполученням "Івано-Франківськ – Київ"

09.07.14 15:27 0 1183
Починаючи з 10 липня 2014 року, пасажирський потяг № 143/144 сполученням "Івано-Франківськ – Київ – Івано-Франківськ" щоденно курсуватиме маршрутом через Заліщики – Чортків – Тернопіль з Івано-Франківська та Києва. Таку відповідь надало Міністерство інфраструктури України на депутатське звернення народного депутата України свободівця Олексія Кайди.

Парламентар повідомив, що у відповідь на численні звернення мешканців Чортківського й Заліщицького районів Тернопільщини звернувся до міністра інфраструктури Максима Бурбака щодо зміни курсування пасажирського потяга № 117/118 сполученням "Чернівці – Київ – Чернівці". Олексій Кайда підкреслив: державне управління в галузі транспорту перш за все має орієнтуватися на потреби українців у перевезеннях, а тому необхідно максимально враховувати побажання населення для забезпечення своєчасного та якісного транспортного обслуговування.

Згідно з листом Міністерства інфраструктури, з метою підвищення якості обслуговування пасажирів, які слідують від початкової до кінцевої станцій, було змінено маршрут курсування потяга № 117/118 "Чернівці – Київ – Чернівці" через Мамалигу – Ларгу – Кам'янець-Подільський. Унаслідок цього зменшено час прямування потяга та суму збитковості на близько 12 млн. грн. на рік. "А для забезпечення потреб у перевезенні пасажирів з ділянки Заліщики – Чортків – Тернопіль починаючи з 10 липня 2014 року потяг № 143/144 "Івано-Франківськ – Київ – Івано-Франківськ" курсуватиме через зазначені станції щоденно", – йдеться у листі-відповіді.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Галицькому з'єднанні ...
Наступна новина: За добу волинські ...

КОМЕНТАРІ