Співробітники кримінальної міліції у справах дітей Тернопільщини свій професійний день розділили з тими, за чиє майбутнє дбають

Співробітники кримінальної міліції у справах дітей Тернопільщини свій професійний день розділили з тими, за чиє майбутнє дбають

09.07.14 15:55 0 1103
8 липня, День створення підрозділу кримінальної міліції у справах дітей. Службі, що опікується проблемами дітей, їх соціальним захистом та попередженням втягнення у протиправну діяльність, цьогоріч виповнилося 19 років.

Начальник обласного управління міліції Василь Облещук подякував працівникам кримінальної міліції у справах дітей за роботу.

- Ви робите вагомий внесок в роботу по профілактиці та боротьбі із злочинністю у підлітковому середовищі, – зазначив полковник міліції Василь Облещук. – Я знаю, якою важливою є ваша робота. Ви виконуєте благородну справу і працюєте задля того, щоб кожна дитина знала та відчувала, що міліція їй допомагає, охороняє та захищає.

Співробітники кримінальної міліції у справах дітей Тернопільщини щоденно дбають про неповнолітніх. Вони проводять профілактичну роботу щодо запобігання вчинення дітьми злочинів та правопорушень, займаються правовим вихованням підлітків.

З нагоди Дня служби кращих працівників КМСД нагородили відзнаками та грамотами.

Своє професійне свято працівники підрозділу розділили з тими, за чиє майбутнє дбають. в таборі «Лісовий», що у селі Скоморохи Бучацького району, міліціонери влаштували не зовсім звичну зустріч зі своїми вихованцями. Провели для дітей, які тут відпочивають та оздоровлюються, волейбольний турнір.

А у п’ятницю спортивно-масові заходи міліціонери влаштують для підлітків, які проводять літні канікули у таборі «Лісова казка», що у Лановецькому районі.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Хустщині ...
Наступна новина: В Житомирській області під ...

КОМЕНТАРІ