На Тернопіллі голова обласної ради зустрівся з колишнім вояком УПА Володимиром Черемошенцевим

На Тернопіллі голова обласної ради зустрівся з колишнім вояком УПА Володимиром Черемошенцевим

09.07.14 09:23 0 711
Василь Хомінець поцікавився у пана Володимира, як йому живеться у Петриківському обласному геріатричному пансіонаті. «На умови не нарікаю, – зазначив 87-річний Володимир Черемошенцев. – Але я хочу користь суспільству приносити». Василь Хомінець запропонував колишньому вояку УПА поспілкуватися в обласній раді з представниками молодіжних патріотичних організацій, а з початком навчального процесу сприяти в організації зустрічей з школярами та студентами. «Переконаний, Вам буде що розповісти молоді, а їй – повчитися на прикладі Вашого життєвого шляху», – наголосив Василь Хомінець.

За сприяння голови обласної ради у четвер, 10 липня, Володимир Черемошенцев відвідає на Рівненщині місця, де у роки війни він брав участь у боях.

Нагадаємо, Володимир Черемошенцев прибув до Тернополя із Бахчисараю, як тільки відбулася анексія Криму. Проживати йому, корінному росіянину, який у роки війни воював у загонах УПА на Волині, там стало небезпечно. Після оздоровлення у санаторії «Медобори». Володимир Черемошенцев перебуває у Петриківському обласному геріатричному пансіонаті.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ