На Хмельниччині правоохоронці затримали злісного злодія-рецидивіста

На Хмельниччині правоохоронці затримали злісного злодія-рецидивіста

10.07.14 19:03 0 1120
У Полонному злодій-рецидивіст, який уже 6 разів притягувався до кримінальної відповідальності, всьоме переступив межу закону — обікрав квартиру місцевої жительки.

До Полонського райвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку від 43-річної місцевої жительки. Жінка близько тижня гостювала у родичів, а коли повернулася додому, то виявила, що в будинку побували непрохані гості: віконна рама в одній із кімнат була видавлена, а з надійного, на її погляд, сховку у книжковій шафі зникли усі заощадження — трохи більше тисячі доларів.

Оперативники одразу ж взялися за пошуки крадія. В першу чергу перевірили тих, хто раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини, і одразу ж вийшли на основного підозрюваного. Ним виявився 49-річний мешканець району. Чоловік за своє життя уже 6 разів побував у місцях позбавлення волі. І все через бажання легкої наживи.

От і цього разу він дізнався від знайомих про пустуючий будинок, тож вирішив глянути, чи не знайде там чогось корисного для себе. Він приїхав у місто і близько першої години ночі пробрався всередину. Понишпорив по місцях, де люди зазвичай ховають гроші, і, знайшовши те, що шукав, подався геть.

Під час обшуку у крадія вилучили 300 доларів. Решту він витратив на їжу та розваги.

Як повідомив старший слідчий Полонського РВ УМВС України в Хмельницькій області В’ячеслав Савченко, стосовно підозрюваного відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Презентували проект ...
Наступна новина: Раніше судимий за крадіжки ...

КОМЕНТАРІ