Громада краю може внести свої пропозиції до проекту Програми охорони навколишнього природного середовища Тернопільської області на 2014-2020 роки

Громада краю може внести свої пропозиції до проекту Програми охорони навколишнього природного середовища Тернопільської області на 2014-2020 роки

10.07.14 14:20 0 1130
Відбулося засідання громадської ради при департаменті екології та природних ресурсів. У засіданні взяли участь представники п`яти громадських організацій, працівники департаменту, а також екологи, геологи, науковці тощо.

«На даний час триває робота над розробкою проекту Програми охорони навколишнього природного середовища Тернопільської області на 2014-2020 роки, - зазначив директор департаменту екології та природних ресурсів Тернопільської облдержадміністрації Орест Сінгалевич. - Цей проект розроблено департаментом екології та природних ресурсів спільно з обласною робочою групою з питань охорони довкілля і природокористування. Члени громадської ради внесли низку доповнень, зауважень та пропозицій щодо вдосконалення проекту програми. До 24 липня триває його громадське обговорення».

Проект програми розроблено згідно вимог, зазначених в Угоді про Асоціацію між Україною та ЄС.

«Особливу увагу у новому проекті Програми охорони навколишнього природного середовища Тернопільської області на 2014-2020 роки зосереджено на впровадження європейських стандартів у сфері екології, - констатував заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Леонід Бицюра. - Також він спрямований на залучення коштів різних міжнародних організацій ЄС у сферу екології області».

У даному проекті Програмі передбачені заходи з охорони атмосферного повітря, з покращення стану поверхневих вод, поводження з відходами, розширення екомережі, адаптації до змін клімату та інші.

Довідково: Ознайомитися з проектом Програми охорони навколишнього природного середовища Тернопільської області на 2014-2020 роки можна тут.

Свої зауваження та пропозиції надсилайте на адресу: eco_ter@tr.ukrtel.net.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сидір Кізін подякував ...
Наступна новина: Рада безпеки ООН терміново ...

КОМЕНТАРІ