Тернопільські міліціонери не допустили потрапляння понад двадцяти тонн протермінованих консервів до споживачів

Тернопільські міліціонери не допустили потрапляння понад двадцяти тонн протермінованих консервів до споживачів

10.07.14 12:37 0 1091
Більше сорока тисяч банок зіпсутої тушонки, які міліціонери вилучили наприкінці минулого року, передали кінологічному центру при УМВС України в Тернопільські області для згодовування службовим собакам.

Співробітники управління боротьби з організованою злочинністю спільно з ветеринарною міліцією виявили факт зберігання на складі в Чортківському районі більше сорока тисяч банок протермінованої свинини. Термін реалізації м’ясних консервів закінчився ще у 2011 році.

Про, м’яко кажучи, сумнівну якість більше 20 тонн тушкованої свинини свідчить також той факт, що підприємство, на якому нібито виготовлено консерви, вже давно не працює. Не пролив світло на походження продукції й власник складу, на якому вона була виявлена. За словами чоловіка, консерви йому привіз знайомий. У нього начебто поламався транспорт, яким перевозив вантаж, тому товариш попросив на деякий час залишити банки із свининою у чортківчанина на складі. В ході слідчих дій міліціонери так і не змогли встановити власника недоброякісної м’ясної продукції.

Даний факт слідчими Чортківського райвідділу міліції було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфіковано статтею 227 ККУ (випуск або реалізація недоброякісної продукції).

Після проведення експертизи консервів, Державна надзвичайна протиепізоотична комісія при Чортківській райдержадміністрації прийняла рішення передати їх кінологічному центру при УМВС України в Тернопільській області. Свининою годуватимуть службових собак.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку недобросовісні ...
Наступна новина: 9.07 до Львова на тимчасове ...

КОМЕНТАРІ