Кількість звернень громадян до Головного управління Держземагентства у Рівненській області зменшується

Кількість звернень громадян до Головного управління Держземагентства у Рівненській області зменшується

10.07.14 12:59 0 1383
За перше півріччя 2014 року в Головне управління Держземагентства у Рівненській області для розгляду надійшло 264 звернення громадян з питань регулювання земельних відносин. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року кількість звернень громадян зменшилася на 6%.

Найбільше громадяни цікавляться порядком державної реєстрації земельних ділянок та оформленням права власності на земельні ділянки, нормами чинного законодавства, вирішенням спорів щодо меж земельних ділянок, передачою земельних ділянок безоплатно у власність та можливістю виділення земельних часток (паїв) в натурі (на місцевості).

Для надання роз'яснень з питань земельного законодавства України та надання відповідних консультацій у Головному управлінні Держземагентства в області діє “гаряча” лінія за телефоном 8(0362) 43-87-24.

Щодня здійснюється особистий прийом громадян керівництвом Головного управління, функціонує офіційний веб-сайт на якому у розділі «Юридична служба» громадяни можуть поставити запитання до фахівців Головного управління.

Протягом I півріччя поточного року, для зменшення звернень громадян та обізнаності громадськості, в регіональній пресі, на радіо, на телебаченні та на інтернет порталах було висвітлено ряд питань, що стосуються земельного законодавства.

-«Ми постійно аналізуємо і узагальнюємо звернення громадян та вживаємо заходів для усунення причин, що викликають скарги громадян, які потребують негайного вирішення» - повідомила начальник Головного управління Держземагентства у Рівненській області Світлана Богатирчук – Кривко.

Про це повідомили в Головному управлінні Держземагентства в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: У Волинській області в ...
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ