Рятувальники Житомирщини надали допомогу у завантаженні гуманітарної допомоги для мешканців звільнених у результаті АТО населених пунктів

Рятувальники Житомирщини надали допомогу у завантаженні гуманітарної допомоги для мешканців звільнених у результаті АТО населених пунктів

10.07.14 12:37 0 1098
7 липня голова Житомирської облдержадміністрації Сидір Кізін закликав жителів та підприємців області долучитися до відновлення життєдіяльності у звільнених в результаті АТО населених пунктах сходу України.

До збору гуманітарної допомоги долучилися 22 райони Житомирщини. За добу надійшло продуктів харчування втричі більше, ніж очікувалось – понад 30 тон продукції.

Розвантажити предмети гуманітарної допомоги та підготувати їх для відправки нужденним людям долучилися рятувальники Управління ДСНС в області. До кінця дня було сформовано 2 вантажівки з гуманітарною допомогою, які надвечір 8 липня вирушили на Схід України.

Тож, на Донеччину з Житомира відправили вантаж із цукром, борошном, крупами, макаронними виробами, питною водою, медом, картоплею, овочами, хлібо-булочними виробами, овочевими та рибними консервами, рослинним маслом, іншими продовольчими товарами – зокрема, кавою, чаєм, прянощами, згущеним молоком, кондитерськими виробами.

Таким чином люди, постраждалі в наслідок бойових дій, зможуть найближчим часом отримати все найнеобхідніше для того, аби повернутися до нормального життя.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку недобросовісні ...
Наступна новина: 9.07 до Львова на тимчасове ...

КОМЕНТАРІ