Житомирщина везе другу партію допомоги вже жителям Краматорська

Житомирщина везе другу партію допомоги вже жителям Краматорська

10.07.14 16:09 0 1062
9 липня друга партія гуманітарної допомоги мешканцям звільнених населених пунктів була відправлена на Схід України. Цього разу з Житомирщини везуть 15-тонний вантаж у місто Краматорськ, що на Донеччині. Місцеві жителі найближчим часом отримають продукти харчування (переважно цукор, борошно, овочі, крупи, макаронні вироби, м’ясні та рибні консерви), питну воду, медичні препарати та гігієнічні засоби.

Гуманітарну допомогу збирали у всіх районах нашої області. Жителі Житомирщини активно долучилися до ініціативи голови облдержадміністрації Сидора Кізіна, спрямованої на підтримку людей, які постраждали в наслідок бойових дій і зараз повертаються до мирного життя. Варто відзначити жителів Чуднівського району, які самостійно зібрали у своїх домогосподарствах вантажівку з овочами, крупами, цукром, олією. Зокрема, у Краматорськ буде відправлено 3 тонни картоплі з Чуднівщини.

Заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Ірина Супрун особисто проконтролювала відправлення гуманітарної допомоги на Донеччину. Вона наголосила на тому, що питання надання допомоги жителям східних областей є зараз найважливішим для нашої держави, оскільки люди повинні повернутися до нормальної життєдіяльності. Заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації вказала на те, що вантаж із Житомирщини буде розподілений між жителями різних районів міста Слов’янська, але в першу чергу найнеобхідніше отримають лікувальні та дитячі заклади. Ірина Супрун наголосила: «Дякуємо усім жителям нашої області за те, що вони серцем відчули біду інших людей і допомогти тим, хто пережив військові дії і зараз повертається до мирного життя».

У Краматорськ поїде голова Андрушівської райдержадміністрації Гаврилович Роман, який супроводжуватиме вантаж до місця призначення. За його словами, гуманітарна допомога для жителів звільнених українськими військовослужбовцями населених пунктів на Східній Україні доводить те, що наша держава єдина. Він зазначив: «Історія українського народу має багато складних сторінок, але ми готові допомагати тим, хто цього потребує, незважаючи на те, на якому березі Дніпра ми живемо і якою мовою розмовляємо». Роман Васильович висловив сподівання, що жителі Краматорська належно оцінять допомогу з Житомирщини. Варто звернути увагу на те, що Андрушівщина активно допомагає житомирським військовослужбовцям, переселенцям та жителям постраждалим від бойових дій населених пунктів.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Тернополі на вулиці ...

КОМЕНТАРІ