У Львівській області рятувальники із соціальними працівниками обговорили питання поселення людей, що покинули райони проведення АТО

У Львівській області рятувальники із соціальними працівниками обговорили питання поселення людей, що покинули райони проведення АТО

10.07.14 14:45 0 1137
Фахівці Головного управління ДСНС України у Львівській області спільно із представниками департаменту соціального захисту Львівської ОДА провели термінову нараду з питань взаємодії щодо поселення вимушених переселенців. Відбулася нарада під головуванням заступника начальника ГУ ДСНС Львівщини Тимура Агаджанова та керівника департаменту соціального захисту ЛОДА Василя Мартиняка.

Учасники обговорили основні моменти співпраці під час організації зустрічі та поселення громадян, які тимчасово покинули райони проведення АТО та Республіку Крим. У зв’язку із високою інтенсивністю прибуття на Львівщину переселенців, як найбільш сприятливого регіону, виникає необхідність збільшити кількість резервного житла. Ця проблема постала наразі надзвичайно гостро та потребує негайного вирішення. Адже, до прикладу, 9 липня увечері із Луганська до Львова прибуває 20 переселенців. Загалом за даними реєстру обласного штабу, на Львівщині влаштовано на тимчасове проживання 3157 осіб, з них 1155 дітей.

Тимур Агаджанов у своєму виступі наголосив: «Звертаю увагу людей, які планують виїхати з району проведення АТО, що для координації дій з оперативним штабом щодо виїзду із небезпечної зони, необхідно звернутись за телефоном «101». Такий порядок дій необхідний для формування єдиної бази щодо переселенців. Адже ми повинні володіти ситуацією та знати як допомогти цим людям».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В'ячеслав Глазков ...
Наступна новина: На Тернопіллі меморіальну ...

КОМЕНТАРІ