За ініціативи свободівців на Львівщині запровадять маркування російських товарів

За ініціативи свободівців на Львівщині запровадять маркування російських товарів

10.07.14 13:42 0 1154
8 липня 2014 року на сесії Львівської обласної ради депутати з ініціативи голови фракції ВО "Свобода" Андрія Холявки ухвали рішення "Про координацію інформаційної діяльності та захист інформаційної безпеки на території Львівської області у 2014-2016 роках". Рішення передбачає запровадження спеціального помітного маркування товарів російського походження позначкою "Товари з Російської Федерації" з нанесенням зображення прапора Російської Федерації та їх розміщення на окремих полицях, а також низку інших заходів.

План заходів з координації інформаційної діяльності та захисту інформаційної безпеки на території області у 2014-2016 роках передбачає вжиття заходів для запровадження інформаційних стендів у торгівельних приміщеннях, де здійснюють продаж товарів російського походження, з написом "Товари з Російської Федерації".

У рішенні, зокрема, зазначено:

- Зобов'язати торгові підприємства наносити зображення прапора Російської Федерації на цінники російських товарів. Російським товаром вважається товар вироблений, розфасований, зібраний, вирощений на території РФ, чи товар, виробником якого є громадянин РФ чи юридична особа, зареєстрована у РФ.

- Провесті акцію на підтримку українських товарів "Купуй українське".

- Запровадити у комунальних засобах масової інформації рубрику "Геть російських окупантів!"; ініціювати запровадження цієї рубрики у приватних засобах масової інформації.

- Забезпечити наповнення рубрики "Геть російських окупантів!" у комунальних засобах масової інформації та приватних засобах масової інформації.

- Забезпечити постійне інформування громадськості про підтримку Львівською обласною радою та громадськими об'єднаннями області громадян – переселенців з Автономної Республіки Крим, м. Севастополя та східних областей України.

- Забезпечити спільно з громадськістю інформаційний супровід проведення військово-патріотичних таборів під егідою молодіжних патріотичних організацій.

- Забезпечити проведення прес-конференцій й брифінгів на тему "Єдина країна!" представників національних меншин та релігійних громад з приводу їх позиції щодо територіальної цілісності країни.

- Ініціювати у рамках законодавства про соціальну рекламу трансляції на державних, комунальних та приватних телерадіоканалах Львівщини соціальних рекламних роликів, спрямованих на єдність держави і формування патріотизму та інше.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У липні місцеві бюджети ...

КОМЕНТАРІ