Ірина Сех у Львівській облдержадміністрації зустрілася з дітьми з Луганщини, яких прихистили на Львівщині

Ірина Сех у Львівській облдержадміністрації зустрілася з дітьми з Луганщини, яких прихистили на Львівщині

10.07.14 15:07 0 1167
8 липня 2014 року голова Львівської облдержадміністрації свободівка Ірина Сех зустрілася з дітьми із Луганської області, яких тимчасово прихистили на Львівщині. У складі цієї групи діти-сироти, діти з багатодітних родин та діти, батьки яких беруть участь в АТО. Зараз вони відпочивають та оздоровлюються на базі "Царинка" у селі Нижня Рожанка Сколівського району.

Керівник області провела для юних луганців екскурсію в сесійний зал Львівської обласної ради. Також гості оглянули кабінет голови обласної державної адміністрації.

Під час спілкування Ірина Сех зазначила, що Львівська область робить все можливе, аби мешканці східних областей України, які змушені були покинути свої оселі, відчули гостинність нашого краю. "Звичайно, рідної домівки не замінить ніщо, але ми стараємося і будемо прагнути, щоб всі приїжджі до нашого регіону – чи то з АР Крим, чи зі східних областей України – відчули нашу опіку та підтримку", – наголосила Ірина Сех.

Від влади Львівщини керівник області вручила гостям подарунки на пам'ять про зустріч.

Крім того, впродовж дня діти ознайомилися з центральною частиною міста Львова та відвідали Музей народної архітектури і побуту "Шевченківський гай". А під час візиту на фабрику "Юність", діти придбали вишиті блузки та сорочки.

Нагадаємо, 26 червня на Львівщину з Луганщини прибула група з 98 дітей та 16 осіб супроводу.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Рівному ЖК СРБП ...
Наступна новина: У Волинській області з ...

КОМЕНТАРІ