Львівські правоохоронці скерували кримінальне провадження до суду відносно керівника навчально-виробничого центру

Львівські правоохоронці скерували кримінальне провадження до суду відносно керівника навчально-виробничого центру

10.07.14 15:48 0 1117
Посадовець вимагав та одержав неправомірну вигоду від приватного підприємця у розмірі 2500 гривень за видачу йому свідоцтва про проходження навчання по проведенню різного роду ремонтних робіт з підвищеною небезпекою.

Нещодавно працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області спільно з прокуратурою області викрили директора навчально-виробничого центру під час одержання неправомірної вигоди.

Зловмисник вимагав та одержав 2500 гривень від підприємця за видачу йому свідоцтва про проходження навчання по проведенню різного роду ремонтних робіт з підвищеною небезпекою.

Матеріали кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого за ч.3 ст.368-3 (підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової норми) Кримінального кодексу України скеровано на розгляд до суду.

Посадовцю загрожує покарання у вигляді штрафу від п’яти тисяч до восьми тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до двох років.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ