У Львові викрили підпільний ігровий заклад

У Львові викрили підпільний ігровий заклад

10.07.14 16:30 0 1096
Незаконний заклад, у якому відвідувачам надавали послуги з сфери ігрового бізнесу, викрили у Львові працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю Головного управління МВС України у Львівській області.

Як з’ясували правоохоронці, відвідувачі клубу отримували послуги всупереч Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні». Як і усі подібні заклади, ігровий салон був ретельно законспірований і послуги відвідувачі могли отримати лише за попередньою домовленістю з персоналом.

«Під час санкціонованого обшуку приміщення закладу, ми виявили та вилучили: сім гральних апаратів з купюроприймачами, два відеореєстратора, два системних блоки, нелегальну бухгалтерію та близько 10 тисяч гривень, отриманих від незаконної діяльності», - повідомив начальник Управління по боротьбі з організованою злочинністю Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Денис Гусашвілі.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.203-2 (зайняття гральним бізнесом) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю.

Наразі правоохоронці проводять ряд заходів з метою встановлення шляхів та способів легалізації коштів, отриманих від незаконної діяльності та забезпечення відшкодування завданих збитків у дохід держави.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УБОЗ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинь: вкладники ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ