У Львівській області у Дрогобичі працівник лісгоспу розтрачав державне майно

У Львівській області у Дрогобичі працівник лісгоспу розтрачав державне майно

10.07.14 17:28 0 752
Дрогобицькі правоохоронці викрили працівника лісгоспу, який розтрачав довірене йому державне майно заради власної вигоди.

Правоохоронці встановили, що 34-річний працівник Дрогобицького лісгоспу відповідав за забезпечення раціонального використання лісосічного фонду підприємства. З метою отримання неправомірної вигоди, чоловік незаконно та без належно оформлених документів, відвів лісорубну ділянку площею 0,2 гектари для вирубування хвойних дерев хвойних. Внаслідок незаконної оборудки, на ділянці було вирубано більше десяти дерев, яку в подальшому зловмисники мали намір відвезти на пилораму.

Сума неправомірної вигоди, отриманої працівником лісгоспу, склала майже тисячу гривень, а завдана державі шкода оцінюється у суму майже 2 тисячі гривень.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.191 (привласнення чи розтрата чужого май­на, яке було ввірене особі або перебувало в його віданні) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до чотирьох років, або позбавлення волі на строк до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Наталії Постойко,

помічника начальника Дрогобицького МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ