У Львівській області курсанти ЛьвДУВС отримали перші офіцерські погони

У Львівській області курсанти ЛьвДУВС отримали перші офіцерські погони

10.07.14 18:34 0 1242
У Львівському державному університеті внутрішніх справ відбулись заходи з нагоди урочистого вручення курсантам випускних курсів погонів «лейтенанта міліції» – символу початку їхнього дорослого самостійного життя.

Очільник навчального закладу кандидат юридичних наук, доцент, полковник міліції Валерій Середа першим привітав молодих правоохоронців з цим святом та побажав їм зорепаду на погонах, наснаги та міліцейської удачі, адже їхнє справжнє доросле життя лише розпочинається і попереду їх чекає нелегка служба правоохоронця.

Першими з рук ректора ЛьвДУВС погони отримали дев’ятеро слухачів магістратури ЛьвДУВС, яким за вислугою років присвоєно спеціальне звання «старший лейтенант міліції». Опісля погони «лейтенанта міліції» Валерій Середа вручив відмінникам навчання.

До церемонії вручення долучились проректор ЛьвДУВС з кадрового забезпечення та міжнародних зв’язків полковник міліції Мар’ян Гурковський, а також керівники атестованих факультетів ЛьвДУВС полковник міліції Олексій Авраменко, полковник міліції Тарас Гарасимів та підполковник міліції Іван Красницький.

Настоятель храму Воздвиження Чесного Хреста Господнього отець Володимир Кепич помолився за щасливу міліцейську службу випускників та освятив їхні новенькі лейтенантські погони.

До усіх привітань, які лунали на адресу курсантів, приєдналась і слухач магістратури факультету з підготовки фахівців для підрозділів слідства старший лейтенант міліції Катерина Маліновська. Виконання нею пісні «Погони» на подібних заходах стало вже доброю традицією.

Без п’яти дипломовані правоохоронці – щасливі, повні гордості та натхнення – карбуючи крок, пройшли урочистим маршем під супровід «Калини пам’яті».

Відділ зв’язків з громадськістю ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Сергій Надал у Києві ...

КОМЕНТАРІ