На Прикарпатті зареєстровано 5 пожеж

На Прикарпатті зареєстровано 5 пожеж

10.07.14 12:32 0 750
8 липня о 12:27 год. в селі Тулуків Снятинського району виникла пожежа залишків дизпалива в металевій ємкості (об’ємом 25 м.куб.) в складському приміщенні на території ТДВ «Будівельник». Вогнем пошкоджено металеву ємність, знищено 500 л дизпалива. Попередня причина виникнення пожежі - порушення правил пожежної безпеки під час проведення електрозварювальних робіт.

8 липня о 15:10 год. в селі Манява Богородчанського району сталася пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем знищено покрівлю будинку на площі 50 м.кв., пошкоджено перекриття будівлі. Попередня причина виникнення пожежі - розряд блискавки.

Того ж дня, о 16:40 год. в селі Торговиця Коломийського району на одному із обійсть виникла пожежа господарської споруди. Вогнем знищено покрівлю споруди, 1 м.куб. дров, побутове сміття. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

8 липня о 18:49 год. в місті Калуш по вулиці С.Бандери горіло побутове сміття в контейнерах на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку сторонньої особи.

8 липня о 22:18 год. в Калуші по вулиці Стуса виникло загорання побутового сміття в контейнерах на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку сторонньої особи.

Загалом з початку року на Прикарпатті виникло 1118 пожеж, у вогні загинуло 25 осіб.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ