На фестиваль Студентської республіки Закарпаття запросили міліціонерів

На фестиваль Студентської республіки Закарпаття запросили міліціонерів

10.07.14 13:30 0 1216
Начальник Перечинського райвідділу міліції Віктро Васильович Ребрей став почесним гостем на відкритті щорічного студентського фестивалю «Студентська республіка».

Цьогоріч «Студентська республіка» офіційно стартувала сьомого липня у селі Кострино на Великоберезнянщині. Щороку фестиваль збирає на улюблений захід студентів, що протягом чотирьох днів відпочивають та обирають студентського мера і студентський магістрат. Понад 400 учасників, студенти з усіх навчальних закладів області, молодіжні лідери та активісти, пройшли процедуру зареєстрації, аби стати учасником грандіозного мультфестивалю у цьому році.

Студреспубліка Закарпаття – це унікальна країна, яка має свою владу та власні гроші (студіки), правила та Закони. Основна задача молодих людей – добре відпочити. Організатори проводять інтелектуальні та розважальні заходи, спортивні естафети, конкурси краси, грають в КВН, обговорюють суспільно важливі питання та організовують якісний відпочинок. Студентська країна має свій суд, свій уряд. А от міліцію запросили справжню. Усі чотири дні, допоки триватиме свято, охорону громадського порядку у студентській республіці забезпечуватимуть цілодобові наряди працівників Перечинського райвідділу міліції.

На відкриття фестивалю завітали керівник районної міліції Віктор Ребрей та голова Перечинської районної ради Анатолій Перцев. Віктор Ребрей та Анатолій Перцев уже кілька років поспіль співпрацюють із організаторами фестивалю, надають посильну допомогу та всіляко сприяють безпечному та якісному відпочинку молоді. І така співпраця дає своїх плоди – свята проходять без пригод, без надзвичайних подій та ексцесів. Будемо сподіватися, що цього року така добра та миролюбива традиція буде продовжена. На знак вдячності поважним гостям організатори свята вручили іменні бейджики та стилізовані футболки.

Мирослава Пекар

Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Тернопілля: наталка Михно ...

КОМЕНТАРІ