Виноградівські націоналісті долучаються до ініціативи "Свободи" із допомоги українському війську

Виноградівські націоналісті долучаються до ініціативи "Свободи" із допомоги українському війську

10.07.14 14:15 0 1115
Сім'ї виноградівських свободівців долучилися до збирання коштів на придбання необхідних для бійців АТО речей: берців, біноклів, засобів для чищення зброї, особистої гігієни, дощовиків, робочих рукавиць тощо.

На більшу частину суми було закуплено перев'язочний матеріял, знеболювальні засоби, розчини для дезінфекції, антибіотики, скальпелі, а також продукти харчування тривалого зберігання. Залишок грошей, 4 тисячі гривень, було долучено до коштів обласної організації ВО "Свобода" на закупку бронежилетів та касок.

Детальніше про акцію розповів керівник районного осередку ВО "Свобода" Володимир Палінкаш: "Хочу висловити подяку підприємцям Виноградова за активну підтримку армії: половина з них, почувши, для кого закуповуємо товар, відмовились від оплати. Ще хочу подякувати працівникам хірургічного блоку районної лікарні, які також надали допомогу. Кожного дня ми спілкуємось з нашими побратимами, які воюють з окупантом, підтримуючи їх моральний дух, та молимось за них і за нашу перемогу. Маємо надію, що в подальшому і в мирний час ми будемо співпрацювати з цими людьми".

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Сидір Кізін подякував ...

КОМЕНТАРІ