Волинь: вкладники

Волинь: вкладники "Західінкомбанку" почали отримувати свої кошти

10.07.14 16:30 0 692
Вкладники "Західінкомбанку" почали отримувати свої кошти. Про це повідомив начальник Управління Національного Банку у Волинській області Олександр Бєлік під час зустрічі із головою облдержадміністрації Григорієм Пустовітом.

«Установу визнано неплатоспроможною та введено там тимчасову адміністрацію», - зазначив Олександр Белік.

Начальник Управління Національного Банку у Волинській області поінформував, що «вже розпочали виплату коштів фізичним особам, термін депозитів яких на момент введення тимчасової адміністрації вже закінчився та не перевищував 200 тис. грн. На ці цілі з Фонду гарантування вкладів надійшов перший транш у розмірі 115 млн грн. Виплачуватиме кошти банк "Хрещатик".

Наступним кроком, за його словами, стане виплата коштів за депозитами, строк дії яких закінчиться під час роботи тимчасової адміністрації.

"Це дуже добра звістка для волинян, що банк розпочав повернення вкладів. Завдяки сприянню та допомозі держави люди отримають врешті-решт належні їм гроші, які вони колись копійка до копійки складали, довірили банку, а потім довго оббивали пороги, щоб повернути", - підкреслив голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт та висловив сподівання, що більше подібних кризових ситуацій не виникатиме.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ